Etien-Yanev-Presenting-Social-Media-Seminar

Етиен Янев е експерт по ПР и маркетинг, с изявен опит на международната сцена

 

Етиен Янев е модератор на най-големия студентски кампус в Европа – RANEPA Summer Campus в Казан, Русия. Кампусът събира заедно над 200 международни студенти, за да им предостави задълбочена образователна програма, включваща маркетинг тренинги, живи срещи с водещи предприемачи и личности от бизнеса, уъркшопи, културна програма и други. Етиен е поканен лично от Руската Президентска Академия, да бъде един от петимата модератори, които активно подкрепят студентите по време на техните академични задачи. Всяка година Кампусът има различна основна тема и студентите работят върху финален проект, който представят на голяма сцена състезавайки се в групи. През 2018 темата на Кампуса е посветена на предприемачеството в културната и развлекателна индустрия, а отборите на Етиен печелят първото място от вота на експертното жури. Етиен също е отговорен за предоставянето на редица обучения в сферите на социалните медии, презентационни умения, маркетинг и тимбилдинг занимания.

 

 

Етиен е предоставил над 50 тренинга за дигитален маркетинг на екипи по продажби от САЩ, Англия, Германия, Франция и други.

Неговата отдаденост към обученията на специалисти го включва в много други професионални семинари като:
• “How to promote events via social media” заедно със Softuni.
• “Social Media Academy” за колегите от Unify България.
• “How to deliver the perfect presentation” заедно с Младежки Екип Европа към Европейската Комисия.
• “What makes content go viral” заедно с Amaze ltd.
• “The secret of Personal branding” заедно с etienyanev.com
• “How to conduct a business call and etiquette” за няколко малки и средни бизнеси.
• “Employee Advocacy Marketing” за COTRUGLI Business School.

 

Сред най-мащабните му проекти е работата му по първия семинар в Европа с участието на американския предприемач и милионер Грант Кардон. Етиен е ПР на събитието и част от организационния екип.

 
Номиниран три пъти сред топ 3 на най-добрите студенти на България в годишните награди на Националното Представитеслтво на Студентските съвети, благодарение на своите постижения в комуникациите и младежкото лидерство. Със завършена магистърска степен по Дигитален Маркетинг и Социални Медии към Шефилдския университет – написана дисертация на тема свързана с влиянието на игровизацията върху популярността на брандовете. Специализирал още във връзките с обществеността и бизнес управлението към Софийски университет “Св.Климент Охридски”.

 

Етиен Янев е редовен гост в предавания на Bloomberg TV, Diema Sport, BNT, bTV, BiT, TV Europe, and други. Бил е и водещ и редактор на собствена рубрика посветена на дигиталните комуникации наречена “VIRAL” към предаването NEXT TV по BOX TV.

 

Етиен гостува в Bloomberg TV на теми свързани с маркетинг, предприемачество, бъдещето на изкуствения интелект, бизнес в света на футбола, и много други.

Етиен е голям почитател на футбола и анализира водещи първенства в спортни медии и канали.

Сред другите му любими теми са гейминга, технологиите и младежкото предприемачество. Виж повече >>HERE<<.

 

Можете да намерите специалната рубрика на Етиен в популярното хартиено издание “Твоят Бизнес”, където отразява теми като онлайн маркетинг, социални медии, employer branding, дигитална трансформация и други.

 
Неговият професионален път започва в ПР агенция, където първо ръководи малък екип в отдел мониторинг, а след това се присъединява към колегите си в ПР. През годините насочва фокуса си към дигиталната трансформация и помага на малки и средни бизнеси в България да установят присъствието си в онлайн пространството. Етиен е отговорен за създаването на иновативни рекламни формати у нас. По-късно започва активно да се занимава и с консултация на популярни личности и предприемачи от българския бизнес.

 
Етиен е нает от световен технологичен лидер в сферата на дигиталната трансформация, с приблизително 100 000 служители в 73 страни и годишен приход от € 12 милиарда. Първоначално ръководи глобалната стратегия в социалните медии на една от дивизиите на компанията, където е разпознат от официалната програма за откриване на таланти в екипа. След това е повишен на позиция отговорна за глобалната стратегия в customer advocacy and reference marketing, където работи по установяването на иновативни маркетингови подходи за подсилване на гласа на компанията във всички дигитални канали.

 

Интересът му към доброволчеството го включва в над 30 проекта за интеркултурен диалог и мобилност в Европа и света.

Избран от Представителството на Европейската Комисия в България за членство в Младежки Екип Европа – група от талантливи презентатори, които са включвани в редица европейски младежки събития. Основната инициатива на ТЕЖ се нарича “Обратно в училище” – в Деня на Европа всеки член на екипа се връща обратно в училище, за да сподели професионален опит с ученици. Етиен регулярно предоставя обучения на членовете на ТЕЖ и професионалисти от мрежата на Европейската Комисия в България на теми свързани с презентационни умения и младежките европейски програми

 
Истинската страст на Етиен са видео игрите! Той става най-добрият български състезател във футболната игра на KONAMI – Pro Evolution Soccer, и представя страната ни на световните финали (ESWC) в Париж. Продължава да развива мисията си да популяризира електронните спортове у нас с организирането на редица събития в сферата на гейминга и технологиите.

 

Любим цитат: Бъди промяната, която искаш да видиш в света! – Mahatma Gandhi