SPEAKER

Търсите мотивиращ speaker за вашето предстоящо събитие?

 

Или подготвен събеседник по някоя от темите за ПР, дигитален маркетинг, социални мрежи и кариерно развитие? Вярваме, че вече сте го открили! – свържете се с Етиен Янев.

 

Защо теб?

Някои speaker-и изглеждат неангажирани или изобщо е трудно да се работи с тях. Аз разбирам това. Затова ще бъда ангажиран към вашия проект през цялото време – от малките нюанси във вашата работа до постигането на високи резултати и удовлетвореност за вашите зрители или читатели. За мен преди всичко споделянето на опит и знания е удоволствие и сигурен начин да науча повече интересни истории, защото вярвам в ученето всеки ден.

 

Какви теми?

Проявявам особен интерес към всички теми свързани със съвременния начин на общуване и проявяващи се феномени в дигиталното пространство. Освен това имам солиден опит в изявите за кариерно развитие, младежките политики на ЕС и презентационни умения. Бил съм канен и за обучения на кол-центрове, менторство и др., затова вярвам, че допирните ни точки могат да бъдат много.

 

Кои ангажименти?

Когато се свържете с мен, първото нещо, което ще искам да разбера е дали аз съм правилният човек за вас. След това за мен е важно да знам, че времето и усилията, които полагаме за предстоящия проект ще достигнат до повече хора и ще бъдат полезни. Ако ангажиментът отговаря на тези условия, ще се радвам да работим заедно.

Viral_Makreting_Event