Влогърството е модерният начин за комуникация с фенове

Влогърството е модерният начин за комуникация с фенове1 min read

Wickybg_vloger
Да бъдеш сред топ 50 на най-гледаните влогъри в YouTube определено означава, че отдавна си се изстрелял в орбита на световните знаменитости. Само за справка, челните позиции в една такава класация на topxbestlist заемат шведският комедиант Феликс Шелберг (PewDiePie) с над 50 милиона последователи, следван от модната влогърка Зоуи Съг (Zoella280390) с над 11 милиона и Бхуван Бам от Индия с близо 2 милиона. Тези таланти в повечето случаи се забавляват пред камерата, докато сумата в банковата им сметка значително нараства.

 

В днешния брой на рубриката „Твоят Бизнес 2.0“ ще завършим темата за видео маркетинга, като ви срещнем с популярен влогър от България. Представяме ви Станислав „WickyBG” Чакъров. Неговото хоби и професия е електронният спорт. Сравнително нов феномен в дигиталната култура, който генерално се изразява в това да играем видео игри на състезателно ниво. Не си мислете, че това е шега работа. През 2016г. на The International, турнир в дисциплината Dota 2, беше раздаден награден фонд в размер на над 20 милиона долара!

 

Прочети цялата статия от рубриката твоят Бизнес 2.0 тук

Абонирай се за маркетинг нюзлетър!

Абонирай се за моя нюзлетър, за да получаваш работещи маркетинг подходи и стратегии, а също и полезни приложения, събития и курсове.