Като консултант по дигитален маркетинг, аз съм се специализирал в помагането на лидери, лични брандове, стартъпи, малки и средни бизнеси да постигат своите маркетингови цели. Моите онлайн консултации са съобразени с вашите специфични нужди, независимо дали искате да коригирате текущата си стратегия, да създадете нова от нулата или да получите експертна представа по конкретна тема.

Нашата съвместна работа включва задълбочена консултация, две последващи срещи, за да проследим прогреса, и персонализиран план за действие, който ще ви води през цялото време. Продължителността на консултацията ще ни даде достатъчно време, за да се потопим във вашите специфични предизвикателства и да достигнем до най-адекватните и работещи решения.

За да сме сигурни, че използваме правилния подход, ще започнем с безплатна 15-минутна опознавателна среща. Това ще ми позволи да разбера повече за вашия бизнес и специфични нужди, за да се уверя, че услугата ми е подходяща за вас.

Не позволявайте на предизвикателствата в дигиталния маркетинг да ви спират. Като ваш консултант, аз ще бъда до вас, за да ви помогна да превъзмогнете бариерите и да постигнете маркетинговите си цели.

Включен дигитален одит

Използвам 15 от най-могъщите инструменти за одит на дигитално присъствие. Ще включа анализ на вашите социални мрежи, SEO и онлайн имидж за по-задълбочен поглед.

План за действие

Всяка консултантска програма завършва с изготвяне на маркетинг план с конкретни стъпки за следване и подобрение, както и посочване на още полезни ресурси.

Направете първата стъпка и резервирайте своята 15-минутна опознавателна среща с мен! До скоро! 🙏