Предстояща книга

Компас за Дигитален Маркетинг

Изтегли безплатен PDF, за да научиш:
✔️ Как да създаваш съдържание, дори когато си в творческа криза!
✔️ Как да спреш да губиш пари от дигиталната си реклама и да имаш възрвъщаемост!
✔️ Така заявяваш желание да получиш линк с отстъпка от 15% за цялата книга през декември!

Изтегли 2 безплатни глави

Давайки имейла и името си долу, ти се съгласяваш да получаваш маркетингови и промоционални съобщения в бъдеще от Етиен Янев и ЛОКУС ПЪБЛИШИНГ ЕООД. Можеш да се отпишеш по всяко време.Етиен Янев с курсове по дигитален маркетинг

ЗА АВТОРА

Етиен Янев

Етиен Янев е дигитален маркетолог с над 12-годишен опит, включващ работа със стартъпи и B2B компании. Преподава в основната програма на Softuni Digital, както и в най-големия студентски кампус за предприемачество в света – RANEPA International. Автор е на обучителната Facebook общност – „Дигитален Маркетинг за Предприемачи“. Част е и от Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE).

Издателство

Златен спонсор

Предговор от

Събитиен партньор

Медиен партньор

Какво ще получите?

15% отстъпка от цената на цялата книга

Когато книгата се появи на пазара в края на тази година, на всички, които са изтеглили безплатния PDF ще изпратим линк за отстъпка при закупуване.

(Безплатна глава 1) Как да създавате съдържание, дори когато нямате идеи?

Ще се научите как да управлявате съдържанието си ефективно, как от едно да създавате много на брой парчета съдържания и как да рециклирате старо.

(Безплатна глава 2) Какъв бюджет да инвестирате в стратегията си?

Ще се научите как да спрете да изразходвате пари за реклама на вятъра и да започнете да инвестирате в маркетинг с възрвъщаемост.

10+ безплатни уебинара за закупилите

Всеки, който е регистрирал интереса си през тази страница и закупи цялата книга ще получи линк с 10 авторски маркетинг уебинара с участието на Етиен.

Очаквана премиера през декември, 2022!