Digital събития в близките дни (и къде можем да се видим 😉)

Digital събития в близките дни (и къде можем да се видим 😉)2 min read

Честит Ден на храбростта!

Може би планирате следващия си #DIGITAL проект през тази почивка? Ако е така, изглежда в дните до лятото ще има още събития за нови знания и нетуъркинг. 

Споделям списък на събитията, в които можем да се срещнем в следващата седмица + още една чудесна лекция за видео маркетинг на моята колежка Христина Балабанова.

09.05 (понеделник), 19:00ч., онлайн | Защо дигиталният маркетинг е една от най-перспективните професии?

Ако обмисляте по-сериозен скок в професията, това събитие може да ви е полезно. Ще разгледаме най-търсените digital професии в България, какви конкретни умения се изискват и накрая супер практически ще ви споделя моя опит в намирането на първа работа в сферата 😉

Записване: ТУК

Защо дигиталният маркетинг е перспективна професия?

11.05 (сряда), 10:30ч., на живо | Дигиталният маркетинг в бизнеса и отвъд

Това събитие е специално за предприемачите, дигиталните маркетолози и бизнеси в Бургас. Ще се срещнем на живо, за да видим как дигиталният маркетинг може да помогне за постигане на целите ни през тази година, ще има по-специален фокус върху създаването на съдържание, записването е безплатно!

Записване: ТУК

Дигитален маркетинг за бизнесите в Бургас

11.05 (сряда), 19:00ч., онлайн | Как да създадем качествено продуктово видео?

Прекрасната Христина Балабанова ще ни потопи в сферата на видео маркетинга (между другото, супер търсено умение в дигиталния маркетинг 😉) По-специален фокус ще се обърне върху продуктовите видеа, където Хриси има богат опит досега.

Записване: ТУК

Уебинар с Христина Балабанова – Как да създаваме продуктово видео?

И още един бонус – не знам дали е тук мястото, но ако сте фенове на футбола и виртуалните спортове (така де, гейминг), тази неделя на живо по Max Sport 1 ще се излъчват финалите на националното първенство по FIFA 2022. Аз ще бъда зад коментаторския пулт и обещавам да ви потопя и запозная с този виртуален свят подобаващо.

Записване няма, само пуснете Max Sport 1 в неделя (08.05) от 12:00ч. ⚽

Финалите на eFirst League на живо по Max Sport

Абонирай се за маркетинг нюзлетър!

Стани част от 5000+ човека, които получават работещи маркетинг стратегии, AI приложения, събития и курсове.