Наеми експерт по дигитален маркетинг!

Обучения по дигитален маркетинг с Етиен Янев

Предлагам избор на актуални теми и формати, които могат да бъдат адаптирани спрямо вашите специфични цели, време и бюджет.

👉 Персонализирано обучение: Съгласувам с вас, за да създам персонализирана програма за обучение, която отговаря на специфичните нужди на вашия екип. Заедно ще зададем темата и продължителността според вашите предпочитания и изисквания.

👉 Корпоративно обучение: Независимо дали става въпрос за 1-часова презентация или 3-дневна програма, мога да осигуря цялостно обучение по най-подходящите теми за вашия екип.

👉 Фирмен уъркшоп: Ако работите по конкретен проект, мога да се включа към вашия екип и да работим рамо до рамо, за да превърнем идеите ви в реалност. Моят интерактивен и увлекателен подход ще направи изживяването едновременно продуктивно и приятно.

👉 Говорене на събития: Като опитен международен лектор, мога да предложа стойностни презентации по различни теми. Моят приятелски, отворен и интерактивен стил ще помогне на аудиторията да приложи уроците в действие. Активната комуникация с нея е ключова за мен.

Водя редовни лекции във

Част от моите теми

Помагал съм на компании от различен спектър – от стартъпи, през бизнес лидери до глобални IT корпорации. Аз знам от какво се нуждае вашият екип, за да функционира ефективно в света на AI и дигиталните комуникации.

Изкуствен интелект

ChatGPT, но и всичко, което ще повиши продуктивността на маркетинг екипа ви.

Личен брандинг

Искате името ви да започне да привлича внимание и да продава? Имам нещо за вас.

Дигитален маркетинг

От опит знам, че всичко започва с правилна стратегия и планиране.

Социални мрежи

Независимо дали е TikTok или LinkedIn, аз ще ви разкрия тайните на успешното съдържание.

Свържи се с мен