Как да изградите личния си професионален бранд (подкаст)

Как да изградите личния си професионален бранд (подкаст)1 min read

Личен брандинг. Маркетингов актив с все по-важна роля в свят, в който доверието е на първо място. Доверяваме се на личности, четем мнения и информираме решенията си. 

Но какво означава личният брандинг за нас, професионалистите?

Накратко казано, това е всичко, което Google знае за нас и след това – начинът, по който ние управляваме тази информация. Ако някой потърси името ни в интернет, би ли се съгласил да прави бизнес с нас? Да ни наеме на работа? Да ни покани на събитието си?

Добрата новина за всеки стартиращ бизнес е, че изграждането на личен брандинг може да бъде печеливша стратегия. Да, името вероятно ще бъде пред това на компанията, но е възможно да носи печалби.

Затова и с Виктор Бистрев направихме нов епизод в дигиталния подкаст на БНР. Този път темата е – как да изградите личен професионален бранд, за която често говоря пред моите аудитории.

Ще разберете кои са началните стъпки, приятно слушане!

Етиен Янев говори за изграждане на личен бранд в БНР подкаст.

Може да слушате и от ТУК 😉

Етиен Янев е експерт по дигитален маркетинг и личен брандинг с над 10-годишен опит. Към момента е digital lead в глобална технологична компания. Преподава на студенти в България и чужбина, както и в най-мащабния студентски кампус за предприемачество в света – RANEPA International. Част е от Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE) в България.