Как да изградите личния си професионален бранд (подкаст)

Как да изградите личния си професионален бранд (подкаст)1 min read

Личен брандинг. Маркетингов актив с все по-важна роля в свят, в който доверието е на първо място. Доверяваме се на личности, четем мнения и информираме решенията си. 

Но какво означава личният брандинг за нас, професионалистите?

Накратко казано, това е всичко, което Google знае за нас и след това – начинът, по който ние управляваме тази информация. Ако някой потърси името ни в интернет, би ли се съгласил да прави бизнес с нас? Да ни наеме на работа? Да ни покани на събитието си?

Добрата новина за всеки стартиращ бизнес е, че изграждането на личен брандинг може да бъде печеливша стратегия. Да, името вероятно ще бъде пред това на компанията, но е възможно да носи печалби.

Затова и с Виктор Бистрев направихме нов епизод в дигиталния подкаст на БНР. Този път темата е – как да изградите личен професионален бранд, за която често говоря пред моите аудитории.

Ще разберете кои са началните стъпки, приятно слушане!

Етиен Янев говори за изграждане на личен бранд в БНР подкаст.

Може да слушате и от ТУК 😉

Абонирай се за маркетинг нюзлетър!

Стани част от 5000+ човека, които получават работещи маркетинг стратегии, AI приложения, събития и курсове.Етиен Янев е дигитален маркетолог с над 12-годишен опит, включващ работа по проекти за редица стартъпи и B2B компании. Преподавал е в основната програма на Softuni Digital, както и в най-големия студентски кампус за предприемачество в света – RANEPA International. Автор е на обучителната Facebook общност – „Дигитален Маркетинг за Предприемачи“. Част е и от Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE).