Семинар: Промотиране на събития чрез социалните медии (19.04)

Семинар: Промотиране на събития чрез социалните медии (19.04)

Прогресът на едно събитие от етап на планиране до продажбата на солидно количество билети , определено не е лесен. Всички ние вероятно винаги мечтаем да виждаме препълнени зали и щастливи лица, които са мотивирани да ни последват до края. Със сигурност една от най-важните съставки в това уравнение е умението ни да промотираме събитието си ефикасно.

 

Социалните медии са страхотен инструмент насреща, когато желаем да увеличим посещаемостта, да вдигнем очакванията и да създадем ангажираност. Разбира се, успехът може и да не дойде веднага, но това не трябва да ни плаши. Има достатъчно много споделен опит, от който да се поучим, преди да направим първите си стъпки напред в промотирането на събитие чрез социалните медии.

 

Посетете този семинар на 19.04 в Софтуни, за да научите 10 лесни стъпки за привличане на интерес и създаване на ангажираност към вашето събитие чрез социалните медии.

 

Ще разгледаме някои реални примери от световния технологичен пазар. Ще акцентираме върху добрите практики, които да приложите във вашите проекти още утре.

– Ще задълбаем и в следните детайли:

– Как да планираме стратегията си за социалните медии.

– Как да избираме правилните социални канали.

– Как да формулираме съобщенията си.

– Как да създаваме съдържание за социалните медии.

– Как да таргетираме правилните хора.

– Как да формираме целите си и да измерваме крайния успех.

 

Линк към FB група: тук

 

За записване и повече информация: тук

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *