Новият зимен брой на сп.Твоят Бизнес излезе от печат!

Новият зимен брой на сп.Твоят Бизнес излезе от печат!2 min read

твоят бизнес

Излезе новият брой сезон Зима 2016/2017, а голямата тема е свързана с търговията и уменията да продаваме. Свързахме я и с темата на месеца – търговската битка за декември. Ето и някои от интересните теми:

 

– Как да посегнем към широко отвореното портмоне на клиента в месеца на големите надежди и очаквания, месецът, който може да ни изстреля или да ни закопае. Голямата статия на броя е от Любомир Гетов, консултант и треньор, Анадър Пойнт Адвайзърс.
– Живот на рафта и зад него представя Георги Илиев, управител и собственик на „Глобал маркетинг“. Как динамиките на пазара на бързооборотни стоки през последните години доведоха до някои съществени промени в начина на дистрибутирането им.
– Какви са тайните на успешните продажби ще можете са четете от Кристиян Георгиев, Артър Адамс България.
– Виктория Гургова от KARE България е убедена, че за да сте добър продавач не се изисква талант
– Една интересна теча е как да неутрализация на нежеланите придружители. Колкото и да изглежда странно, понякога е полезно да отчитате вкусовете и предпочитанията на групи посетители, които не се явяват вашите потенциални клиенти, статия от Оксана Лалова
– Времето на големите отстъпки отмина, какво е необходимо за един Мениджър Покупки, за да затвори сделка представя Павлина Цветанова.
– Променят ли се принципите на онлайн продажбите? Инструментите за продажба се променят динамично. Най-важните принципи обаче си остават същите, каквито са били в продължение на десетилетия.
 

 

Представяме и новия ни автор на рубриката „Твоят Бизнес 2.0” през 2017 г. Етиен Янев, който ще разказва за маркетинг, ПР, съвременни комуникации.

 

В броят може да прочетете за успешната година на Аурубис Българи, Катаржина Естейт, КАОЛИН ЕАД
В навечерието на празниците ви срещаме с модният дизайнер Христина Ангелова, представяме етикет и добри обноски на публични и празнични събития с полезни съвети от Ана Динкова.
Обръщаме се към себе си, нашите ценности, откриваме символите на края и началото във великолепните статии на Наталия Благоева от Евдемония Солушънс и Гергана Павлова.

 
Източник: Tbmagazine.net

Абонирай се за маркетинг нюзлетър!

Стани част от 5000+ човека, които получават работещи маркетинг стратегии, AI приложения, събития и курсове.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.