ТОП 5 безплатни приложения за маркетинг

ТОП 5 безплатни приложения за маркетинг2 min read

Създаването на визуално съдържание може да се окаже предизвикателна задача, ако не се чувствате уверени в обработката на видео или снимки, но сега ще променим това 😉

Ще ви споделя 5 от любимите си приложения, които правят обработката лесна 🎯, удобни са 🎯 и ще бъдат в джоба ви през цялото време 🎯

А ако останеш докрай, ще можеш да свалиш списък с над 50 безплатни приложения, които досега съм пазил в тайна и споделял единствено с моите студенти 🤫

CapCut – за видео обработка

CapCut е най-популярният софтуер за редактиране на видео сред феновете на TikTok. Той предлага разнообразие от функции, за да създавате видеоклипове бързо и лесно, като можете да добавяте текст, графики и голям набор от ефекти. Също предоставя допълнителни инструменти за аудио миксиране и озвучаване. Повечето от клипчетата, които виждате в TikTok са създадени чрез CapCut.

Crello – криейтиви за социалните мрежи

Crello е предназначен за начинаещи и професионалисти в социалните медии, които искат да създават визуално съдържание. Когато отворите приложението , веднага ще ви напомни за Canva, тъй като интерфейсът е изключително сходен. Аз обаче често ползвам и Crello, тъй като там имам голям избор измежду още разработени темплейти и снимки, които мога да ползвам.

Snapseed – мощна обработка на снимки

Snapseed е приложение за редактиране на изображения, разработено от Google и Adobe. Неговите функции включват автоматично подобряване, корекция на цветовете, управление на винетиране и др. Това е толкова мощен инструмент, който работи изключително бързо, че понякога се замислям как е възможно да съществува на мобилно устройство.

Picsart – още един мощен инструмент за редакция

Picsart е безплатен онлайн инструмент за редактиране на снимки, който позволява на потребителите да рисуват и добавят текст върху своите снимки. Създаден е от френската компания Pixabay през 2014 г. като проект с отворен код. Топ 20 на най-теглените приложения в света, сега се използва от над 150 милиона души.

Mojo – за истории, reels и видеоклипове

Mojo е приложение, което ви помага да създавате истории (story), Instagram Reels и видеоклипове. Приложението е лесно за използване и можете да изработите свое story само за няколко минути. Mojo също има инструменти за редактиране, с които можете да добавяте филтри и ефекти към видеоклиповете, работи добре на мобилно устройство.

Ако си стигнал дотук, значи очакваш и пълния списък с 50+ безплатни приложения, свали го от ТУК.

Абонирай се за маркетинг нюзлетър!

Стани част от 5000+ човека, които получават работещи маркетинг стратегии, AI приложения, събития и курсове.Етиен Янев е дигитален маркетолог с над 12-годишен опит, включващ работа по проекти за редица стартъпи и B2B компании. Преподавал е в основната програма на Softuni Digital, както и в най-големия студентски кампус за предприемачество в света – RANEPA International. Автор е на обучителната Facebook общност – „Дигитален Маркетинг за Предприемачи“. Част е и от Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE).