КОГА: 27.10 (четвъртък)

ЧАС: 19:00ч.

УЕБИНАР:
3 съставки за успешен подкаст за вашия бизнес

60-минутен безплатен уебинар с участието на Виктор Бистрев, създател на дигиталния подкаст на БНР - DGtech Podcast, водещ - Етиен Янев.

УЕБИНАРЪТ СТАРТИРА СЛЕД:Давайки имейла и името си долу, ти се съгласяваш да получаваш маркетингови и промоционални съобщения в бъдеще от Етиен Янев. Можеш да се отпишеш по всяко време.

Какво ще научиш на уебинара?

✅ 3 съвета от Виктор Бистрев за създаване на успешен подкаст за бизнеса ви.
✅ Време за дискусия модерирана от водещия на събитието - Етиен Янев.
✅ Конкретни примери за успешни подкасти.

Какво ще получиш?

✅ Достъп до затворена Facebook общност с ценни маркетинг съвети.
✅ И две глави от предстоящата дебютна книга на Етиен "Компас за Дигитален Маркетинг".

Етиен Янев с курсове по дигитален маркетинг

Етиен Янев
Водещ

Етиен Янев е дигитален маркетолог с над 12-годишен опит, включващ работа със стартъпи и B2B компании. Преподава в основната програма на Softuni Digital, както и в най-големия студентски кампус за предприемачество в света – RANEPA International. Автор е на обучителната Facebook общност – „Дигитален Маркетинг за Предприемачи“. Част е и от Асоциацията на Българските Лидери и Предприемачи (ABLE).

Виктор Бистрев
Гост-лектор

Social media еxpert, диджитал медия планьор и PPC specialist. Специализиран е в дистрибуцията на публицистично и новинарско съдържание от 2015 година през соц,мреци. Водещ и редактор на първата подкаст поредица, разказваща за дигиталния маркетинг в съвети и детайли, оригинална продукция на Българското национално радио.Давайки имейла и името си долу, ти се съгласяваш да получаваш маркетингови и промоционални съобщения в бъдеще от Етиен Янев. Можеш да се отпишеш по всяко време.

Etien Yanev @Copywright All rights reserved